Pegasus Freelancer Web App

Το Pegasus Freelancer Web App αποτελεί την ιδανική λύση για επιχειρήσεις και ελεύθερους επαγγελματίες παροχής υπηρεσιών

Pegasus ERP Web App

Το Pegasus ERP Web App συνιστά μία ολοκληρωμένη εφαρμογή μηχανογράφησης προσβάσιμη στους χρήστες μέσω web browser

Pegasus e-Hotel Web App

Το Pegasus e-Hotel Web App αποτελεί μία από τις πιο δημοφιλείς εφαρμογές μηχανογράφησης στο χώρο της φιλοξενίας

Pegasus e-Courier Web App

Το Pegasus e-Courier Web App ολοκληρώνει τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων Ταχυμεταφορών

Pegasus e-Transport Web App

Το Pegasus e-Transport Web App συνιστά ένα εργαλείο αιχμής για την Εταιρία Μεταφορών που επιθυμεί να διαφοροποιηθεί σε επίπεδο οργάνωσης και να βελτιστοποιήσει τις εσωτερικές διαδικασίες

Pegasus e-Champion Web App

Το Pegasus e-Champion Web App αποτελεί σημείο αναφοράς για τα Γυμναστήρια & τους σύγχρονους Χώρους Άθλησης – Ευεξίας

Η κατάλληλη εφαρμογή για
κάθε επιχείρηση

Η βέλτιστη και οικονομική επιλογή για την επιχείρηση που κάνει το πρώτο βήμα στη Μηχανογράφηση MyData
Η καθετοποιημένη εφαρμογή για εντατική Λιανικής, Ιδανική για Mini – super market, Take away
To ολοκληρωμένο Σύστημα Διαχείρισης εταιριών ταχυμεταφορών, που καλύπτει κάθε ανάγκη της σύγχρονης Courier

Τί μας κάνει να
ξεχωρίζουμε

Στην Ανάπτυξη Πληροφορικής το προσωπικό είναι έμπειρο, διπλωματούχοι επαγγελματίες την στελεχώνουν, έχοντας στόχο την άρτια και αποτελεσματική εξυπηρέτηση των πελατών σε μηχανογραφικά – λογιστικά ζητήματα.

Η Ανάπτυξη Πληροφορικής δραστηριοποιείται δυναμικά στο χώρο της πληροφορικής από το 1995 με στόχο να προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας στον τομέα της μηχανογράφησης επιχειρήσεων.

Με εφόδια την εμπειρία, την εξειδίκευση, τη γνώση των στελεχών της και με την αξιοποίηση εργαλείων υψηλής τεχνολογίας και καινοτομίας, η Ανάπτυξη Πληροφορικής αποτελεί αρωγό σε κάθε βήμα επιχειρηματικής προσπάθειας, παρέχοντας άρτιες και προσιτές οικονομικά  μηχανογραφικές λύσεις.

Στρατηγικός συνεργάτης από το 2007 της ΤΕΣΑΕ ΑΤΕ, εταιρεία παραγωγής των εξειδικευμένων λογισμικών PEGASUS TECHNOLOGY, έχει οργανώσει εκατοντάδες επιχειρήσεις σε Ελλάδα και Κύπρο.

Το υψηλό γνωσιακό επίπεδο και η συνεχής επιμόρφωση του ανθρώπινου δυναμικού σε συνδυασμό με το άριστο συνεργατικό κλίμα, καθιστούν την εταιρεία δημιουργική και πρωτοπόρα, ευέλικτη και προσαρμόσιμη στις συνεχώς μεταβαλλόμενες συνθήκες της αγοράς. Επίσης, παρέχει ολοκληρωμένες λύσεις ηλεκτρονικών υπολογιστών και περιφερειακών, η ποικιλία στα προϊόντα πληροφορικής καθώς και η υψηλού επιπέδου τεχνική υποστήριξη στις επισκευές υπολογιστών και εκτυπωτών, καθιστούν την εταιρεία ως την ιδανικότερη επιλογή συνεργασίας.

Τέλος, η Τεχνική Υποστήριξη, δίνει ξεχωριστά σε κάθε επιχείρηση δική τους μερίδα επικοινωνίας με το τμήμα τεχνικής υποστήριξης για την καταγραφή κάθε αιτήματος και υποστήριξης τεχνικών ζητημάτων ή αποριών.

Η ΑΝΑΠΤΥΞΗ ΠΛΗΡΟΦOΡΙΚΗΣ με δυναμική παρουσία από το 1995 στην αγορά του πιο έντονα ανταγωνιστικού κλάδου της διανομής και υποστήριξης μηχανογραφικών συστημάτων για επιχειρήσεις, στοχεύει στην αύξηση της ανταγωνιστικότητάς της μέσα από τις παροχές και τη χρηματοοικονομική απόδοση των υπηρεσιών της.

Στα πλαίσια του λειτουργίας της επιχειρήσεως, με στόχο την εδραίωση της ανταγωνιστικής της θέσης, η διοίκηση της εταιρείας προχωρά διαρκώς σε φιλόδοξα και μακρόπνοα επενδυτικά σχέδια, με σκοπό την αύξηση του βαθμού απόδοσης και ευελιξίας της, έτσι ώστε να μπορεί να ανταποκριθεί καλύτερα στις ανάγκες της αγοράς.

Είπαν για εμάς

https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2021/11/pavlis.jpg
Άμεση εξυπηρέτηση
Με την παρούσα , θα θέλαμε να ευχαριστήσουμε την εταιρεία σας, για την άμεση εξυπηρέτηση και την αυθημερόν επισκευή του φορολογικού μηχανισμού της εταιρείας μας. Σας ευχαριστω, Παυλής Αλέξης

Παυλής Αλέξης
Βιοτεχνια & εμπορια ειδων καθαριστηριων

https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2021/11/rideonshop.jpg
Καταρτισμένοι επαγγελματίες
Μία επιχείρηση που πραγματικά στέκεται δίπλα σε κάθε επαγγελματία που θέλει να αναπτύξει την επιχείρηση του με όποια όπλα διαθέτει. Καταρτισμένοι επαγγελματίες, ευγενέστατο προσωπικό, με αντοχές και ανοχές στους πιο δύσκολους και απαιτητικούς πελάτες. Οι άνθρωποι καθημερινά σκέφτονται τον καλύτερο δυνατό τρόπο να αναπτύξει κανείς την επιχείρηση του χωρίς να κοιτάνε πρώτα το πορτοφόλι του πελάτη τους. Εύχομαι καλή συνέχεια και καλή δύναμη.

Κορακάκης Κων/νος
Rideonshop.com

https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2021/11/mpixlimpidi.jpg
Άμεση ανταπόκριση
Είμαστε πολύ ικανοποιημένοι από την ευγενική υποστήριξη που μας παρέχει η εταιρία σας, σε όλα τα ερωτήματά μας, καθώς και στα τεχνικά θέματα που αντιμετωπίζουμε στους υπολογιστές μας , έχουμε άμεση ανταπόκριση στην οργάνωση της μηχανογράφησης μας. Θα σας συστήναμε ανεπιφύλακτα.

Διακουμάκος Ηλίας
Υπεύθυνος Καταστημάτων Mpixlimpidi

https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2021/11/sagiannis.png
Υποδειγματική λειτουργία εταιρείας
Είναι πολλά αυτά που θα μπορούσα να γράψω για το πώς ξεπεράστηκαν τα σοβαρά προβλήματα που είχα με τους δύο υπολογιστές μου και τώρα λειτουργούν άψογα, αρκούμαι όμως σε αυτό: ΥΠΟΔΕΙΓΜΑΤΙΚΉ ΛΕΙΤΟΥΡΓΊΑ ΕΤΑΙΡΕΊΑΣ

Ilias Sagiannis

https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2021/11/jimmy.png
Άψογη συμπεριφορά
Νιώθω πολύ ικανοποιημένος από την πολυετή μας συνεργασία. Συγχαρητήρια σε όλους σας για άψογη συμπεριφορά σας και την ποιοτική σας εξυπηρετηση.

Jimmy New YT

https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2021/11/ilias.png
Άριστη τεχνογνωσία
Άριστη τεχνογνωσία. Ειδικοί στη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων.

ΗΛΙΑΣ ΡΟΓΚΟΣ

Δημοφιλείς Λύσεις
οικονομικά πακέτα

149
Pegasus m-Elite Retail
Το μικρό – πλήρες εμπορικό λογισμικό
  • Παρακολουθεί, αναλυτικές κινήσεις πωλήσεων και αγορών, Διαχείριση αποθήκης με Barcodes. Ειδικοί τιμοκατάλογοι ανά πελάτη, Πολλαπλές λογιστικές αναφορές, MyData
100
Συμβόλαια Υποστήριξης
Η τεχνική υποστήριξη που επιθυμείς
  • Ολοκληρωμένα πακέτα υποστήριξης, που καλύπτουν όλο τον μηχανογραφικό εξοπλισμό της επιχείρησης ( υπολογιστές, περιφερειακά και λογισμικά )
200
Pegasus Web ERP
Εμπορική διαχείριση με παρακολούθηση αποθήκης
  • Ιδανικό για κάθε επιχείρηση που επιθυμεί διαχείριση αποθεμάτων, Πωλήσεων και αγορών, διασύνδεση υποκαταστημάτων και τιμολόγηση επί αυτοκινήτου . On-line #MyData#
https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2017/03/img-about-01.jpg

Υλοποιούμε λύσεις
για κάθε επιχείρηση

Η εξειδικευμένη μας ομάδα με πολυετή εμπειρία στην οργάνωση επιχειρήσεων, μέσω μηχανογραφικών συστημάτων, παρέχει αξιόπιστες και αποτελεσματικές λύσεις αποκλειστικά για την δική σας επιχείρηση. Οι καινοτόμες λύσεις σε συνδυασμό με το προσιτό κόστος, μας έχει καθιερώσει ως τον πολυτιμότερο συνεργάτη για κάθε πελάτη μας

012345678900123456789001234567890                                         +

Λειτουργικές εγκαταστάσεις

0123456789001234567890                                         +

Έτη εμπειρίας

0123456789001234567890                                         +

επαγγελματικοί κλάδοι

Δήλωση ενδιαφέροντος

Θέλετε να μάθετε περισσότερα για το λογισμικό που κάνει για τη δική σας επιχείρηση; Δηλώστε το ενδιαφέρον σας και πολύ σύντομα, ένας εκπρόσωπος μας θα επικοινωνήσει μαζί σας με σκοπό την παρουσίαση της εφαρμογής που σας ενδιαφέρει.