Λογισμικό Για Κούριερ

Pegasus
e-Courier Web App

Εφαρμογή Μηχανογράφησης για Επιχειρήσεις Ταχυμεταφορών

Λογισμικό Για Κούριερ

Το Pegasus e-Courier Web App
ολοκληρώνει
τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων Ταχυμεταφορών

Το Pegasus Web App e-Courier ολοκληρώνει τη μηχανογράφηση των επιχειρήσεων Ταχυμεταφορών που χρησιμοποιούν το Pegasus Courier ERP Start Up. Σας επιτρέπει να αξιοποιήσετε προς όφελός σας όλες τις δυνατότητες του Web δημιουργώντας μία νέα Εταιρική Εικόνα. Είναι η καινοτόμος Εφαρμογή που θα αυξήσει τη Κερδοφορία της Επιχείρησής σας & θα απογειώσει το επίπεδο Παροχής Υπηρεσιών που προσφέρετε. Ταυτόχρονα θα μειώσετε σημαντικά τις εργατοώρες δημιουργώντας τις συνθήκες για πιο αποδοτική εργασία, θα ελαχιστοποιήσετε τα λειτουργικά κόστη σε όγκο αναλωσίμων και χαρτιού, θα περιορίσετε τις τηλεφωνικές κλήσεις για τον προσδιορισμό της κατάστασης αποστολής και θα καταργήσετε τη χειρόγραφη συμπλήρωση voucher εκμηδενίζοντας τις λανθασμένες καταχωρήσεις. Συνδυάστε το με το Pegasus Courier Mobile App & εντυπωσιάστε με τον επαγγελματισμό σας!
Εταιρικό site
Εταιρικό site – Απευθείας πρόσβαση Πελατών
Voucher
Παρακολούθηση/Αναζήτηση Voucher
Εισαγωγή αρχείων
Καταχώρηση Voucher από Πελάτες (εισαγωγή αρχείων)
Δρομολόγιο
Παρακολούθηση Δρομολόγιου οδηγού
Υπολογισμός κόστους
Aυτόματος υπολογισμός κόστους
Επικοινωνία
Αμφίδρομη επικοινωνία με Pegasus Courier ERP
Διαφοροποίηση
Διαφοροποίηση από τον ανταγωνισμό

Σε ποιους
απευθύνεται

Το Pegasus Web App e-Courier απευθύνεται σε κάθε Επιχείρηση Ταχυμεταφορών που επιδιώκει να προσφέρει υψηλού επιπέδου εξυπηρέτηση ενώ ταυτόχρονα στοχεύει στη δημιουργία Πιστού Πελατολογίου & Νέων Συνεργασιών ώστε να διαφοροποιηθεί από τον Ανταγωνισμό.
https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2021/12/courier.jpg
https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2022/02/courier-app1.jpg
https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2022/02/courier-app2.jpg

Ανταγωνιστικά
πλεονεκτήματα

 • Σύγχρονο, Πολυγλωσσικό & Δυναμικό site Εταιρικής Παρουσίασης – Πλήθος δυνατοτήτων προς τους Πελάτες σας
 • Άμεση σύνδεση Πελατών στο site σας από το χώρο τους για εκτέλεση πολλαπλών εργασιών από τους ίδιους
 • Πολλαπλή αναζήτηση Voucher-Αποστολής από τον Αποστολέα ή τον Παραλήπτη  ΧΩΡΙΣ login
 • Γρήγορη προβολή κατάστασης για κάθε Αποστολή/Αντικαταβολή χωρίς να προηγείται τηλεφωνική επικοινωνία με την εταιρία σας
 • Άμεση και Εύκολη Καταχώρηση Νέας Αποστολής (Voucher) – Αυτόματος υπολογισμός κόστους Αποστολής
 • Πολλαπλή Εισαγωγή/Εξαγωγή Voucher από αρχείο excel/csv για ακόμα πιο απαιτητικούς χρήστες
 • Κάθε πελάτης με login στο site έχει πρόσβαση στην Οικονομική του Καρτέλα (Χρεώσεις-Πιστώσεις-Υπόλοιπο) – Εκτύπωση Παραστατικών – OnLine Πληρωμή
 • Πρόσβαση οδηγών μέσω internet κατά τη διάρκεια των δρομολογίων τους για  onTime ενημέρωση κατάστασης Αποστολής

Οι Δυνατότητες του
e-Courier Web App

e-Courier (PE.00.553)


 • Επισκέπτες
  • Πολλαπλή αναζήτηση Voucher ΧΩΡΙΣ login.
   Ο επισκέπτης μπορεί  να αναζητήσει τις αποστολές του (voucher) από το αντίστοιχο banner ή φόρμα, συμπληρώνοντας τον κωδικό της αποστολής (voucher) ή τον αριθμό εντολής. Μπορεί να αναζητήσει παραπάνω από ένα voucher ταυτόχρονα χωρίζοντας τους κωδικούς με το κόμμα (π.χ. WEB3000069,WEB3000043).
  • Άμεση και Εύκολη Καταχώρηση Νέας Αποστολής (Voucher).
   Ο επισκέπτης του site μπορεί να καταχωρήσει μια αποστολή (voucher) χρησιμοποιώντας μια από τις δύο φόρμες της εφαρμογής (Καταχώρηση Voucher σε βήματα και Καταχώρηση Voucher σε ένα Βήμα). Η εφαρμογή αυτόματα θα δημιουργήσει τον χρήστη με τα στοιχεία της αποστολής (voucher). Τέλος ο επισκέπτης θα ενημερωθεί με e-mail για τον λογαριασμό του στην εφαρμογή.
  • Υπολογισμός κόστους αποστολής.
   Ο επισκέπτης μπορεί να υπολογίσει το κόστος αποστολής συμπληρώνοντας τα στοιχεία:
 1. Είδος εργασίας
 2. Επιθυμητή παραλαβή – παράδοση
 3. Περιοχή από – έως
 4. Βάρος
 5. Επιπλέον υπηρεσίες που ίσως επιθυμεί.

Τέλος από την ίδια φόρμα μπορεί να μεταβεί στην καταχώρηση της αποστολής (voucher) με τα στοιχεία που έχει αναζητήσει.

  • Υπολογισμός ογκομετρικού βάρους
   Φόρμα με την οποία ο επισκέπτης δίνει τις διαστάσεις του δέματος και η εφαρμογή υπολογίζει το ογκομετρικό βάρος βάσει του  συντελεστή που έχουμε ορίσει στις παραμέτρους.

 

 • Πελάτες
  • Αναζήτηση και Διαχείριση των Αποστολών με απλές κινήσεις!
   Μέσα από την λίστα των voucher ο πελάτης μπορεί να δει όλες τις αποστολές που  τον αφορούν. Επίσης μπορεί να τις διαχειριστεί αν η κατάσταση τους το επιτρέπει. Ακόμα έχει πρόσβαση στο ιστορικό των καταστάσεων του voucher και σε όλες τις ενέργειες που το αφορούν.
  • Καταχώρηση αποστολής (voucher).
   Ο πελάτης μπορεί να καταχωρήσει νέες αποστολές (voucher). Ανάλογα το είδος που θα επιλέξει αποστολή, παραλαβή, εντολή θα συμπληρωθεί αυτόματα ο αποστολέας, παραλήπτης και εντολέας αντίστοιχα. Τέλος η ημερομηνία επιθυμητής παραλαβής και παράδοσης είναι συνάρτηση του ωραρίου λειτουργίας της Επιχείρησης Ταχυμεταφορών/
   Courier.
  • Δυνατότητα καταχώρησης αποστολής (voucher) για τα υποκαταστήματα κάτω από την ίδια σύνδεση.
   Ανάλογα του είδος της αποστολής (voucher) συμπληρώνεται αυτόματα ο αποστολέας ή ο παραλήπτης. Ο πελάτης μπορεί να ορίσει τα υποκαταστήματα του ως αποστολέα ή παραλήπτη μέσα από τις συσχετίσεις του.
  • Δυνατότητα διαχείρισης προσώπων.
   Ο πελάτης μπορεί να ορίσει πρόσωπα κάτω από αυτόν. Έτσι όταν θα καταχωρεί νέα αποστολή (voucher) θα μπορεί να επιλέγει ένα από αυτά.
  • Πολλαπλή Εκτύπωση Voucher σε κόλλα Α4 ή ετικέτες!
   Στην εφαρμογή μπορούμε να ορίσουμε απεριόριστο αριθμό φορμών. Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει οποιαδήποτε φόρμα επιθυμεί ώστε να εκτυπώσει τις αποστολές (voucher) που έχει επιλέξει στην λίστα προβολής των αποστολών του.
  • Εκτύπωση λίστας αποστολών
   Ο πελάτης μπορεί να εκτυπώσει τις αποστολές (voucher) του σε λίστα ώστε να μπορεί να έχει μια συνολική εικόνα των αποστόλων του σε έντυπη μορφή.
  • Αντιγραφή αποστολών
   Ο πελάτης μπορεί να αντιγράψει μια ή περισσότερες αποστολές.  Στην αντιγραφή του δίνεται η δυνατότητα να ορίσει τον αριθμό των αντιγράφων καθώς και τις επιθυμητές ημερομηνίες αποστολής και παράδοσης. Στην συνέχεια μπορεί να τις διαχειριστεί (αν το επιτρέπει η κατάσταση τους όπου είναι η κατάσταση μιας νέας καταχώρησης).
  • Εξαγωγή voucher σε αρχείο (Excel, CSV).
   Ο πελάτης μπορεί να επιλέξει και στη συνέχεια να εξάγει όλες τις αποστολές (voucher) του. Τα πεδία που θα εξαχθούν ορίζονται παραμετρικά από το admin της εφαρμογής.
  • Μαζική εισαγωγή Voucher με λογική αυτόματης συμπλήρωσης στοιχείων βάσει του χρήστη που έχει συνδεθεί.
   Ο πελάτης μπορεί να εισάγει μαζικά αποστολές (voucher). H εφαρμογή ανάλογα με το είδος της εντολής και τις παραμέτρους που έχουμε ορίσει θα συμπληρώσει τα αντίστοιχα πεδία. Επίσης δίνεται η δυνατότητα να ορίσει πόσες φορές θα εισαχθεί το κάθε voucher.
   Η διαδικασία της εισαγωγής περιλαμβάνει τα βήματα:
  1. Επιλογή αρχείου και ανέβασμα στον server.
  2. Αν δεν έχουν ορισθεί τα πεδία από το excel η εφαρμογή του δίνει την δυνατότητα να αντιστοιχίσει την κάθε στήλη με τα πεδία της αποστολής (voucher). Επίσης μπορεί να τροποποιήσει και τις στήλες σε πραγματικό χρόνο.
  3. Ο πελάτης βλέπει ποιες από τις αποστολές (voucher) που έχει ορίσει μπορούν να γίνουν εισαγωγή στην εφαρμογή και ποιες όχι με το αντίστοιχο μήνυμα.
  4. Ο πελάτης εισάγει τις έγκυρες αποστολές του βήματος 3 και μπορεί να τις διαχειριστεί από την λίστα των αποστολών (voucher)
  • Αυτόματη εύρεση των επιπλέον χρεώσεων.
   Από το admin μπορούμε να ορίσουμε ποια πεδία της αποστολής(voucher) επηρεάζουν την χρέωση. Για παράδειγμα μπορούμε να ορίσουμε ότι εάν η ημέρα παράδοσης είναι Σάββατο τότε αλλάζει το κόστος (η αλλαγή του κόστους μπορεί να είναι σταθερό ποσό ή κάποιος συντελεστής). Μετά από αυτούς τους ορισμούς σε οποιαδήποτε καταχώρηση voucher από οποιοδήποτε χρήστη θα υπολογίζονται αυτόματα οι επιπλέον χρεώσεις του voucher εμφανίζοντάς του την αντίστοιχη ενημέρωση.
  • Απευθείας πρόσβαση στην Οικονομική Καρτέλα για έλεγχο Χρεώσεων, Πιστώσεων, Υπολοίπου & για την άμεση Εκτύπωση των Παραστατικών !
   Ο πελάτης μπορεί να βλέπει και την οικονομική του καρτέλα για όλες τις λογιστικές του κινήσεις. Μέσα από την οικονομική καρτέλα μπορεί να βλέπει όλα τα παραστατικά του και τις αποδείξεις του. Τέλος εάν υπάρχει κάποιος online τρόπος εισπράξης μπορεί να καταθέσει το ποσό που επιθυμεί.
  • Προβολή των αντικαταβολών, την κατάσταση τους (προς παραλαβή, προς παράδοση, παραδοθέντες) και τα σύνολά τους.
   Ο πελάτης μπορεί να βλέπει την λίστα των αντικαταβολών με τα σύνολα τους. Επίσης μπορεί να βλέπει και την κατάσταση τους
 • Οδηγοί
  • Πολλαπλή Εκτύπωση Voucher σε κόλλα Α4 ή ετικέτες!
   Στην εφαρμογή μπορούμε να ορίσουμε απεριόριστο αριθμό φορμών. Οι οδηγοί μπορούν να επιλέξουν οποιαδήποτε φόρμα επιθυμούν ώστε να εκτυπώσουν τις αποστολές (voucher) που έχουν επιλέξει στα ενεργά δρομολόγια του.
  • Εκτύπωση των δρομολογίων σε λίστα
   Οι οδηγοί μπορούν να εκτυπώσουν τα δρομολόγια του σε λίστες ώστε να τα έχουν σε έντυπη μορφή.
  • Εκτύπωση των αντικαταβολών που πρέπει να παραδοθούν, των δρομολογίων του οδηγού.
   Οι οδηγοί μπορούν να εκτυπώσουν σε έντυπη μορφή όσες αντικαταβολές πρέπει να παραδώσουν. Ιδιαιτερότητα αυτής της εκτύπωσης είναι πως σε κάθε σελίδα βγαίνουν όλες οι αντικαταβολές ενός πελάτη.
  • Δυνατότητα διαχείρισης της κατάστασης μια αποστολής.
   Οι οδηγοί μπορούν να αλλάζουν τις καταστάσεις ενός voucher και να καταχωρούν σημειώσεις στην αλλαγή. Με την αλλαγή της κατάστασης μιας αποστολής(voucher) η εφαρμογή ενημερώνει τα στοιχεία της αποστολής (voucher) όπου έχουμε ορίσει ότι η νέα κατάσταση επιλέγει ενημερώνει.
  • Δυνατότητα προσθήκης ενέργειας μιας αποστολής
   Οι οδηγοί προσθέτουν ενέργειες στα voucher ώστε να υπάρχει η συνολική εικόνα του ιστορικού τους.

 

Courier (PE.00.048)


Πυρήνας (PE.00.000)


Το module Πυρήνας είναι το κεντρικό  μιας  WebApp Εφαρμογής &  περιέχει όλες τις Δομές και τις classes της τεχνολογίας Πήγασος.

Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες:

 • Χρήστες Εφαρμογής
 • Πολλαπλά Προφίλ χρηστών
 • Δικαιώματα ανά προφίλ (Προβολή / Νέας Καταχώρησης / Διαχείρισης / Διαγραφής ) για όλα τα δεδομένα τις εφαρμογής .
 • Παραμετρική εμφάνισης λιστών/Buttons/Menus /Οθονών ανά  προφίλ χρήστη
 • Αυτόματη διαδικασία αναβάθμισης
 • Δημιουργία φορμών εκτύπωσης σε pdf από τα δεδομένα της βάσης μας.

π-Αναφορές (Query) (PE.00.003)


To module π-Αναφορές μας δίνει την δυνατότητα  μέσα από ένα γραφικό περιβάλλον να δημιουργήσουμε αναφορές πάνω στα δεδομένα της βάσης μας . Ακόμα μας δίνει  την δυνατότητα  να εξάγουμε αυτά τα δεδομένα σε μορφές όπως xls/pdf/csv.

Συναλλασσόμενοι (PE.00.005)


Mε το Module αυτό διαχειριζόμαστε όλα τα πρόσωπα που συναλλάσσεται η Επιχείρησή μας.
Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες:

 • Στοιχεία διεύθυνσης  , επικοινωνίας  τηλέφωνα/e-mail/URLs, Λογιστικά στοιχεία.
 • Κατηγορίες Marketing / Επαγγέλματος και μέχρι 10 επιπλέον παραμετρικές   κατηγορίες.
 • Διαχείριση Υπευθύνων Συναλλασσομένου.

Λογικό Οργανόγραμμα-Θέσεων (PE.00.031)


To module αυτό μας δίνει την δυνατότητα να φτιάξουμε το λογικό οργανόγραμμα των ατόμων της  επιχείρησης μας.

Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες:

 • Ορισμός Θέσεων / Προσόντα /Βάρος.
 • Ορισμός Θέσεων Εργασίας.

Hermes -Συναλλασσόμενοι (PE.00.032)


Με το module Hermes/Συναλλασσόμενοι ενεργοποιούνται όλα τα πεδία που είναι υπεύθυνα  για τη ενεργοποίηση του δικαιώματος σύνδεσης των συναλλασσόμενων στο site μας.

Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες:

 • Ορισμός Username/Password για login συναλλασσόμενου.
 • Δυνατότητα εισαγωγής  Ομάδων Μελών ανά συναλλασσόμενο.
 • Ορισμός πακέτου ανά συναλλασσόμενο.

Πελάτες (PE.00.007)


Με το module αυτό διαχειριζόμαστε το αρχείο των πελατών μας.
Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες:

 • Στοιχεία διεύθυνσης  , επικοινωνίας  τηλέφωνα/e-mail/URLs , Λογιστικά στοιχεία.
 • Σύνδεση πολλών πελατών κάτω από τον ίδιο συναλλασσόμενο.
 • Στοιχεία Υπολογισμού Τιμών / Εκπτώσεις – Επιβαρύνσεις.
 • Ομαδοποιήσεις / Παραμετρικά πεδία / Υπεύθυνος πελάτη .

Λογιστήριο (PE.00.009)


Με το module αυτό διαχειριζόμαστε την λογιστική καρτέλα του πελάτη.

Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες:

 • Λογαριασμοί πελατών.
 • Καρτέλα κινήσεων Λογαριασμών πελατών.
 • Καθεστώτα ΦΠΑ/Νούμερα Μετρητών/Σειρές παραστατικών.
 • Νομίσματα/Ισοτιμίες

Oρισμοί Αποθήκης Προϊόντων / Υπηρεσιών (PE.00.010)


Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες:

 • Περιγραφή / Barcode / Αντιστοιχία / U.S.P.
 • Tιμές  Λιανικής/Χονδρικής/Υπερχονδρικής/Κόστους , ‘Εκπτωση – επιπλέον έκπτωση
 • Βασικά Λογιστικά Στοιχεία / Διαστάσεις / Εισφορές – Φόροι
 • Ομάδες/Υποομάδες/Οικογένειες/Υποοικογένειες ειδών
 • Πολλαπλές Φωτογραφίες είδους.
 • Παραμετρικά Πεδία Είδους.
 • Τρόποι μεταφοράς εμπορευμάτων.
 • Κατηγορίες Ανακύκλωσης.
 • Τύποι Ειδών / Μονάδες Μέτρησης/Τρόποι Αποτίμησης Αποθήκης
 • Αποθηκευτικοί Χώροι .

Αποθήκη (PE.00.115)


Διαχείριση των ειδών της Αποθήκης

Web Site Kernel (PE.00.500)


Σχεδιασμός και Layout

 • 100% template-based και  πλήρως παραμετροποιήσιμο css design
 • Δυνατότητα εισαγωγής απεριόριστων templates και css στην εφαρμογή
 • W3C XHTML 1.0 Transitional compliant code
 • WYSIWYG web editor για όλα τα κείμενα της εφαρμογής
 • Δυνατότητα  εμφάνισης banner σε όλες τις σελίδες του site ή σε συγκεκριμένες.
 • Menu 3 επιπέδων
 • Παραμετρική δημιουργία menu και σύνδεση με συνδέσμους
 • Αυτόματη δημιουργία συνδέσμων για όλα τα δεδομένα των Module της εφαρμογής (πχ.  Κατηγορίες προϊόντων, προϊόντα, κείμενα, Νέα, θέματα επικοινωνίας)
 • Δυνατότητα αλλαγής όλων των λεκτικών του site, από το περιβάλλον διαχείρισης.
 • ΗΤML e-mails, με την δυνατότητα αλλαγής όλων των κειμένων.

Υποστήριξη απλού επισκέπτη

 • Αναζήτηση σε όλο το περιεχόμενο του site ή σε συγκεκριμένα στοιχεία  του παραμετρικά οριζόμενα.
 • Δυνατότητα παραμετρικών ενεργειών σε όλους τους συνδέσμους περιεχομένου (π.χ. αποστολή σε ένα φίλο, προσθήκη στα αγαπημένα)
 • Εμφάνιση σελίδων σε εκτυπώσιμη μορφή

Μέλη

 • Ομάδες μελών.
 • Πολλαπλή σύνδεση ομάδων  μελών με μέλη.
 • Παραμετρικά μενού ανά ομάδα μέλους.
 • Πακέτα χρήσης πόρων του site ανά μέλος.
 • Διαχείριση στοιχείων μέλους.
 • Αυτόματη καταxώρηση μελών με όλα τα στοιχεία τους στο τοπικό CRM. Με συγκεκριμένη κατηγορία marketing.

Search Engine Optimization

 • Όλες οι σελίδες διαβάζονται από τις κύριες μηχανές αναζήτησης
 • Παραμετρικά META tags για όλες τις σελίδες του site σας
 • Search Engine Friendly URLs.
 • Αυτόματη παραγωγή sitemap για Google / Yahoo.

Hermes: URLs (PE.00.596)


Φόρμες (PE.00.542)


Το module Hermes Φόρμες συνιστά μία απαραίτητη προσθήκη στη Web Εφαρμογή σας! Σας επιτρέπει να σχεδιάσετε και να προσαρμόσετε τα παραμετρικά πεδία των φορμών που εμφανίζονται στο site πχ φόρμα επικοινωνίας. Μπορούμε να ορίσουμε τις ομάδες χρηστών που θα έχουν πρόσβαση σε μία συγκεκριμένη φόρμα καθώς και να λάβουμε ένα email ή να δημιουργηθεί αυτόματα μία δραστηριότητα στο crm εφόσον συμπληρωθεί μία φόρμα από ένα χρήστη!

Φόρμα Επικοινωνίας Επισκεπτών (PE.00.521)


Πολλαπλά θέματα επικοινωνίας ανά φόρμα επικοινωνίας
Διαφορετικό κείμενο επεξήγησης της φόρμας επικοινωνίας ανά θέμα.
Αυτόματη αποστολή e-mail για κάθε μια καταχώρηση ως προς το θέμα.
Αυτόματη δημιουργία πρότυπης δραστηριότητας στο CRM για κάθε μια καταχώρηση ως προς το θέμα.
Αυτόματη δημιουργία λειτουργίας στο CRM  για κάθε μια καταχώρηση ως προς το θέμα.
Banner για την καταχώρηση χρήστη σε newsletters.

Oικονομική Καρτέλα (PE.00.530)


Εμφανίζονται οι Οικονομικές Κινήσεις του μέλους. Το μέλος μπορεί με login να δει αναλυτικά τις οικονομικές κινήσεις που το αφορούν (χρεώσεις- πιστώσεις – υπόλοιπο) και να εκτυπώσει τα σχετικά παραστατικά. Εφόσον διαθέτει και το module Τράπεζες αποκτά τη δυνατότητα να κάνει live πληρωμές.

 • Εμφάνιση χρέωσεων- πιστώσεων μέλους ανά καρτέλα πελάτη.
 • Αναζήτηση Από/ Έως.
 • Εμφάνιση συνολικού υπολοίπου.
 • Δυνατότητα εκτύπωσης παραστατικού με φορολογική υπογραφή .
 • Παραμετροποίηση φόρμας παραστατικού μέσα από το ADMIN.
  Πλήρης επικοινωνία με το Τοπικό ERP

Hermes module Ιχνηλασιμότητα Συναλλασσόμενου (PE.00.095)


OnLine Πληρωμή (PE.00.527)


 • Σύνδεση on-line με Αlpha Bank / Εurobank
 • Σύνδεση on-line με Paypal
 • Σύνδεση on-line με WinBank
 • Συνδεση on-line με Viva Payments
 • Δυνατότητα δόσεων με αυτόματο υπολογισμό των επιτοκίων
 • Log για όλες τις κινήσεις με την τράπεζα

Αποστολή e-mail (PE.00.074)


Με το module αυτό μπορούμε να φτιάξουμε πρότυπα κείμενα e-mail για όλους τους πίνακες δεδομένων εφαρμογής.
Ακόμα μπορούμε να επισυνάπτουμε και φόρμες εκτυπώσεις σε μορφή PDF.

Μερικά παραδείγματα της χρήσης του module είναι π.χ. η αποστολή μιας παραγγελίας ή ενός τιμολογίου στον πελάτη.

Export Data (PE.00.078)


Το module MassExport επιτρέπει τη μαζική εξαγωγή δεδομένων απο μια λίστα της εφαρμογής σε αρχείο excel.

Αποθήκη:Ειδικοί Τιμ/γοι (PE.00.017)


Με αυτό το module μπορούμε να ορίζουμε επιπλέον τιμοκαταλόγους ανά είδος και ανά πελάτη. Ακόμα μας δίνει τη δυνατότητα   να ορίσουμε ποσοτικές τιμές στα είδη μας.
Και να καταχωρήσουμε αντιστοιχίες στα είδη μας.

Χαρακτηριστικά – Δυνατότητες:

 • Παραμετρικός ορισμός αν οι τιμές περιέχουν ΦΠΑ στον ειδικό τιμοκατάλογο .
 • Παραμετρικός ορισμός αν οι τιμές εμφανίζονται με ΦΠΑ στο siteμας ή στην διαχείριση της  παραγγελίας στο backend.
 • Διαχείριση Mark up ανά ειδικό τιμοκατάλογο.
 • Ορισμός  ποσοτικών με  «Ισχύει από – έως Ημερομηνία» , ποσοστό ή τιμή βασικού τιμοκαταλόγου.
 • Καταχώρηση αντιστοιχιών ειδών ανά  κατηγορία αντιστοίχισης (παρεμφερή , συναφή κ.ο.κ.)

Back Up (PE.00.072)


Απαραίτητο module για την αποθήκευση των Δεδομένων που καταχωρείτε στην Εφαρμογή Pegasus Web App.

Με αυτή την επιλογή μπορείτε να δημιουργείτε αρχεία στον τοπικό σας Η/Υ με όλα τα δεδομένα που έχετε στο πρόγραμμα σας και να τα επαναφέρετε με την αντίστοιχη διαδικασία restore.

Hermes:Ιχνηλασιμότητα Συναλλασσόμενου (PE.00.594)


Το module Web Ιχνηλασιμότητα Χρήστη δίνει τη δυνατότητα παρακολούθησης της αποδοχής των όρων χρήσης ενός μέλους από το site και της επιλογής συγκεκριμένων καναλιών επικοινωνίας (SMS, email) για την ενημέρωσή του. Πέραν της αποδοχής των όρων χρήσης, ένα μέλος μπορεί να αιτηθεί τη διαγραφή του λογαριασμού του.

Δυνατότητες του
Pegasus

Γενικά
 • Παρακολούθηση πολλών καταστημάτων.
 • Εξαγωγή στοιχείων ανά κατάστημα αλλά και συνολικά.
 • Απεριόριστο πλήθος χρηστών και τερματικών.
Πελάτες
 • Ο Πελάτης συνδέεται με καρτέλα Συναλλασσόμενου στο CRM.
 • Δυνατότητα ορισμού τιμολογιακής πολιτικής ανά πελάτη:
  1. Επιλογή Τιμοκαταλόγου Πελάτη
  2. Μέχρι 3 γενικά % Εκπτώσεων
  3. Ορισμός έκπτωσης ανά ομάδα προϊόντος
  4. Ορισμός ειδικής τιμής ή έκπτωσης (% και αξία) ανά είδος
 • Παρακολούθηση Υποκαταστημάτων πελάτη με δυνατότητα ξεχωριστής οικονομικής καρτέλας ανά υποκατάστημα, αλλά και συνολική στον πελάτη.
 • Πλήρης οικονομική παρακολούθηση (παραστατικά, αξιόγραφα, εισπράξεις).
 • Πιστωτικό Όριο ανά πελάτη.
 • Ορισμός ετήσιου στόχου τζίρου ανά πελάτη.
 • Παρακολούθηση πελατών ανά πωλητή.
 • Παρακολούθηση των υπολοίπων των πελατών και του ημερολογίου εισπράξεων.
Προμηθευτές
 • Ο Προμηθευτής  συνδέεται με καρτέλα Συναλλασσόμενου στο CRM.
 • Δυνατότητα ορισμού τιμοκαταλόγων ανά προμηθευτή και με χρονική ισχύ.
 • Παρακολούθηση στόχων ανά προμηθευτή και αυτόματος έλεγχο επίτευξής τους. Οι στόχοι ορίζονται ανά είδος, ομάδα ειδών, κατασκευαστή και μπορούν να είναι αξιακοί ή ποσοτικοί.
 • Πλήρης οικονομική παρακολούθηση (παραστατικά, αξιόγραφα, πληρωμές).
 • Παρακολούθηση των υπολοίπων των προμηθευτών και του ημερολογίου πληρωμών.
Πωλητές
 • Ορισμός Πωλητή ανά πελάτη.
 • Δυνατότητα ορισμού πωλητή ανά πώληση.
 • Ποσοστά πωλήσεων επί τζίρου ή καθαρής αξίας.
 • Δυνατότητα διαφορετικών ποσοστών προμήθειας ανά κατηγορία ειδών.
Αποθήκη
 • Απεριόριστο πλήθος αποθηκευτικών χώρων.
 • Παρακολούθηση Barcode.
 • Πολλαπλοί κωδικοί ανά είδος. Σύνδεση κωδικού με προμηθευτή.
 • Τρεις (3) βασικοί τιμοκατάλογοι  πώλησης και απεριόριστο πλήθος ειδικών τιμοκαταλόγων.
 • Δυνατότητα ορισμού τιμής ανά ποσότητα πώλησης.
 • Αυτόματη ενημέρωση τιμών από τιμολόγια αγορών.
 • Μαζική αναπροσαρμογή τιμών.
 • Αυτόματη Δημιουργία Κωδικών.
 • Δυνατότητα Ορισμού τιμών πώλησης βάση συμφωνημένης τιμής αγοράς .
 • Δυνατότητα Ορισμού Ειδικού Φόρου Κατανάλωσης ανά είδος.
 • Παρακολούθηση της Εισφοράς Ανακύκλωσης.
 • Ημερολόγιο αλλαγών τιμών, για προκαθορισμό μελλοντικών αλλαγών τιμών.
 • Εκτύπωση Ετικετών με barcodes.
 • Αποτίμηση κόστους αποθήκης με την μέθοδο που θα επιλέξετε. Δυνατότητα αποτίμησης ανά χώρο αλλά και συνολικά.
 • Απογραφή με αυτόματο τρόπο και δυνατότητα ενημέρωσης από συσκευές απογραφής.
 • Θεωρημένο Βιβλίο Αποθήκης.
 • Παραστατικά εσωτερικής διακίνησης για μεταφορά ανάμεσα σε αποθηκευτικούς χώρους.
 • Θέση – Ράφι ανά χώρο.
 • Ελάχιστα – μέγιστα συνολικά αλλά και ανά χώρο.
 • Παρακολούθηση υπολοίπων, δεσμευμένων από παραγγελίες πελατών και αναμενόμενων από παραγγελίες σε προμηθευτές, συνολικά και ανά χώρο.
 • Αυτόματη  διαχείριση Αναπαραγγελιών.
 • Παρακολούθηση ειδών με μέχρι τρεις (3) διαστάσεις (μήκος – πλάτος – ύψος) αλλά και βάρος.
 • Κατηγοριοποίηση των ειδών σας, για εξαγωγή στατιστικών, με πολλούς τρόπους (κατηγορία, τύπος, κατασκευαστής, προμηθευτής, συσκευασία, κλάση προμήθειας).
 • Ομαδοποίηση σε μορφή δέντρου μέχρι και τέσσερα (4) επίπεδα.
Αποθήκευση
 • Τήρηση Μερίδας Βιβλίου Αποθήκης (αποθετών).
 • Αυτόματη Ενημέρωση του Βιβλίου με  την καταχώρηση των απαραίτητων παραστατικών.
 • Εκτύπωση της Μερίδας  Βιβλίου Αποθήκης.
 • Παρακολούθηση των υπολοίπων ανά αποθέτη.
Πωλήσεις
 • Καταχώρηση και εκτύπωση όλων των παραστατικών πώλησης.
 • Αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης και της οικονομικής καρτέλας του πελάτη.
 • Υπολογισμός των τιμών πώλησης από την τιμολογιακή πολιτική του πελάτη.
 • Αναγνώριση του είδους από τον κωδικό του, το barcode του, την παρτίδα, το serial number αλλά και τον εναλλακτικό κωδικό του.
 • Ενημέρωση για την διαθεσιμότητα του είδους, την στιγμή της πώλησης.
 • Εμφάνιση της τελευταίας τιμής πώλησης στον ίδιο πελάτη.
 • Αντιγραφή παραστατικών.
 • Μετασχηματισμός παραστατικών.
 • Μαζικός Μετασχηματισμός Δελτίων Αποστολής.
 • Εκκρεμή παραστατικά.
 • Μαζική επιλογή ειδών (π.χ. από περιγραφή ή από μέρος του κωδικού τους)
 • Επιλογή ειδών από τις εκκρεμείς παραγγελίες του πελάτη.
 • Σύνδεση με την ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A 100 αλλά και άλλες, σαν τύπου Β.
 • Υπολογισμός Κρατήσεων, φόρων στο σύνολο του παραστατικού, όπου χρειάζεται.
 • Δυνατότητα έκπτωσης στο σύνολο του παραστατικού, αλλά και μέχρι 2 ποσοστά έκπτωσης ανά είδος.
Αγορές
 • Καταχώρηση  όλων των παραστατικών αγορών.
 • Αυτόματη ενημέρωση της αποθήκης και της οικονομικής καρτέλας του προμηθευτή.
 • Πρόταση τιμής μονάδας, ανάλογα με τους τιμοκαταλόγους αγοράς του κάθε είδους.
 • Εμφάνιση της τελευταίας τιμής αγοράς από τον ίδιο προμηθευτή.
 • Μαζική ενημέρωση τιμών πώλησης, από τα παραστατικά αγορών.
 • Χρήση του κωδικού του προμηθευτή για τα είδη, κατά την καταχώρηση του παραστατικού αγοράς.
 • Αναγνώριση του είδους από τον κωδικό του, το barcode του, την παρτίδα, το serial number αλλά και τον εναλλακτικό κωδικό του.
 • Αντιγραφή παραστατικών.
 • Μετασχηματισμός παραστατικών.
 • Ενημέρωση για τα Εκκρεμή παραστατικά.
 • Μαζική επιλογή ειδών (π.χ. από περιγραφή ή από μέρος του κωδικού τους)
 • Επιλογή ειδών από τις εκκρεμείς παραγγελίες στον προμηθευτή.
Παραγγελίες από πελάτες
 • Καταχώρηση  όλων των παραγγελιών των πελατών σας.
 • Παρακολούθηση των παραγγελιών ανά κατάσταση (εκκρεμείς, προς έλεγχο, προς τιμολόγηση κ.ο.κ.).
 • Δέσμευση των ειδών της παραγγελίας στην αποθήκη.
 • Δυνατότητα ολικής αλλά και τμηματικής τιμολόγησης της παραγγελίας.
 • Παρακολούθηση αναγκών αποθήκης βάση των παραγγελιών.
 • Σύνδεση της παραγγελίας με πακέτο αποστολής.
Παραγγελίες σε προμηθευτές
 • Καταχώρηση  όλων των παραγγελιών προς τους προμηθευτές σας.
 • Παρακολούθηση των παραγγελιών ανά κατάσταση (εκκρεμείς, παραλαβή προς έλεγχο, προς καταχώρηση τιμολογίου κ.ο.κ.).
 • Εμφάνιση των αναμενόμενων ειδών στην αποθήκη.
 • Δυνατότητα ολικής αλλά και τμηματικής εκτέλεσης της παραγγελίας.
 • Σύνδεση της παραγγελίας με πακέτο παραλαβής.
Λιανική πώληση
 • Οθόνη εντατικής λιανικής με προγραμματιζόμενα πλήκτρα.
 • Αλλαγή χρήστη.
 • Χρήση οθόνης αφής (touch screen)
Λογιστήριο
 • Αυτόματη ενημέρωση του λογιστηρίου από τα παραστατικά πώλησης και αγοράς.
 •  Έκδοση Αποδείξεων Είσπραξης και Πληρωμής
 • Παρακολούθηση Ταμείου συνολικά και ανά κατάστημα της επιχείρησής σας.
 • Κατάσταση Εισπράξεων – Πληρωμών (μετρητών, πιστωτικών, επιταγών κ.ο.κ.) συνολικά και ανά κατάστημα της επιχείρησής σας.
 • Αυτόματη ενημέρωση των αξιογράφων σας (επιταγών – γραμματίων)  με την καταχώρηση των αποδείξεων.
 • Καταχώρηση Δαπανών ανά κατηγορία δαπάνης (μεταφορικά – τηλεφωνικά κ.ο.κ.).
Αξιόγραφα
 • Τήρηση Πληρωτέων και Εισπρακτέων αξιογράφων.
 • Αυτόματη ενημέρωση από τις αποδείξεις πληρωμής και είσπραξης.
 • Παρακολούθηση του χαρτοφυλακίου.
 • Δυνατότητα τήρησης πινακίων.
 • Ληξιάριο αξιογράφων.
 • Αυτόματη ενημέρωση των πελατών με τα εκκρεμή (μη εξοφλημένα) αξιόγραφά τους.
 • Παρακολούθηση μεταβιβάσεων και εξοφλήσεων των αξιογράφων.
Παραστατικά – Βιβλία – ΚΕΠΥΟ
 • Τηρεί και τυπώνει τα απαραίτητα βιβλία και στοιχεία.
 • Υπολογίζει αυτόματα τις Συγκεντρωτικές Καταστάσεις πελατών – προμηθευτών και δημιουργεί το απαραίτητο αρχείο για υποβολή.
 • Δημιουργεί το αρχείο για την υποβολή της συγκεντρωτικής αποθετών.
 • Θεωρημένο Βιβλίο Αποθήκης.
Συνδέσεις
 • Επικοινωνεί με όλους τους εκτυπωτές που διαθέτουν driver για windows
 • Στην εκτύπωση των παραστατικών λειτουργεί σαν Τύπου Β με την ΕΑΦΔΣΣ Pegasus C&A 100 αλλά και με άλλες γνωστές ΕΑΦΔΣΣ.
 • Δυνατότητα εκτύπωσης παραστατικών σε οποιοδήποτε εκτυπωτή.
 • Επικοινωνεί με ταμειακές που διαθέτουν ανάλογο driver.
CRM

Συναλλασσόμενοι

 • Διαχείριση όλων των συναλλασσόμενων της επιχείρησης.
 • Αυτόματη ενημέρωση με πελάτες και προμηθευτές.
 • Σύνδεση ενός συναλλασσόμενου με όλες τις καρτέλες του σαν πελάτη – προμηθευτή.
 • Συνολικό υπόλοιπο συναλλασσόμενου.
 • Παρακολούθηση των Δραστηριοτήτων του συναλλασσόμενου (τηλέφωνα, ραντεβού, υπενθυμίσεις, κ.ο.κ.)
 • Απεριόριστο πλήθος τηλεφώνων και email ανά συναλλασσόμενο.
 • Καταχώρηση συστάσεων συναλλασσόμενου.
 • Αναλυτική καταχώρηση των υπευθύνων της κάθε επιχείρησης.
 • Κατηγοριοποίηση ανά κατηγορία Marketing , Κατηγορία Επαγγέλματος και Target Group.
 • Γεωγραφική κατηγοριοποίηση.
 • Ομαδοποίηση από 12 παραμετρικές ομάδες.
 • Καθορισμός  Στόχου ανά συναλλασσόμενου.
 • Ελεύθερη δημιουργία Προφίλ συναλλασσόμενων
 • Κατηγοριοποίηση της επικοινωνίας του κάθε συναλλασσόμενου, για αυτόματη συμμετοχή σε αποστολές email, SMS και Fax

Δραστηριότητες

 • Αναλυτική καταχώρηση των Δραστηριοτήτων όλων των χρηστών σας  με τους Συναλλασσόμενους σας (π.χ. τηλέφωνα, ραντεβού κ.ο.κ.)
 • Ημερολόγιο Δραστηριοτήτων Χρήστη, με όλες τις δραστηριότητές του ανά ημέρα.
 • Έλεγχος εκκρεμών Δραστηριοτήτων.
 • Παρακολούθηση των ραντεβού του κάθε χρήστη από το πλάνο δραστηριοτήτων του.
 • Δυνατότητα ρύθμισης για αυτόματη ενημέρωση των Δραστηριοτήτων από διαδικασίες της εφαρμογής (π.χ. με την αλλαγή κατάστασης μίας παραγγελίας)
 • Σύνδεση Δραστηριοτήτων με Ερωτηματολόγια.

Αρχειοθέτηση

 • Πλήρης καταχώρηση όλων των αρχείων σας (κείμενα, συμβάσεις, εικόνες κ.ο.κ.)
 • Σύνδεση αρχείων με συναλλασσόμενο (π.χ. τα συμφωνητικά του).
 • Σύνδεση αρχείων με είδη (π.χ. εγχειρίδια χρήσης)
 • Αυτόματη σύνδεση ενός αρχείου με την επικοινωνία για αποστολή του με email, SMS ή Fax.

Επικοινωνία

 • Δημιουργία κειμένων για αποστολή με email , SMS ή Fax
 • Ορισμός κριτηρίων για μαζική αποστολή μηνυμάτων
 • Χρονοπρογραμματισμός αποστολής μηνυμάτων
 • Αποστολή κειμένων μαζικά ή/και μεμονωμένα

Προσφορές

 • Καταχώρηση όλων των προσφορών.
 • Δυνατότητα καταχώρησης ειδών που δεν υπάρχουν στην αποθήκη.
 • Εκτύπωση της προσφοράς με περισσότερες από μία φόρμες (π.χ. άλλη για υλικό και άλλη για υπηρεσίες).
 • Αυτόματη αποστολή της προσφοράς με email.
 • Σύνδεση της προσφοράς με τους στόχους του συναλλασσόμενου.
 • Αυτόματη μετατροπή της προσφοράς σε παραγγελία.

 Pegasus Query (Report & Form & Statistic Generator)

Αναφορές – Στατιστικά

 • Δυνατότητα δημιουργίας αναφορών με εύκολη επιλογή πινάκων και ερωτημάτων.
 • Εξαγωγή των αναφορών σε εκτυπώσεις, γραφήματα, Excel.
 • Δημιουργία έτοιμων αναφορών, εκτυπώσεων και στατιστικών που μπορεί να εκτελεί ο τελικός χρήστης.
 • Εκτύπωση ετικετών.

Επεξεργασία Δεδομένων

 • Εύρεση στοιχείων από όλους τους πίνακες της εφαρμογής. Δυνατότητα μαζικών αλλαγών στα αποτελέσματα των αναζητήσεων.
 • Εισαγωγή Δεδομένων
 • Εισαγωγή δεδομένων από Excel, στους βασικούς πίνακες της εφαρμογής.

Παρουσιάσεις
Video

Δείτε βίντεο παρουσίασης του Pegasus e-Courier Web App

Εκδήλωση
ενδιαφέροντος

Ενδιαφέρεστε για το Pegasus e-Courier Web App; Αφήστε μας ένα μήνυμα.

  https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2022/07/pegasus-tesae.png
  https://www.pegasus-software.gr/wp-content/uploads/2022/07/pegasus-tesae.png
  Subscribe

  If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

   Applauz

   As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

   Subscribe

   If you wish to receive our latest news in your email box, just subscribe to our newsletter. We won’t spam you, we promise!

    Applauz

    As the pioneer of the lean startup movement, APPLAUZ has dedicated it’s time to sharing effective business strategies that help new businesses and enterpreneurs put their money to work in the right way.

    Copyright by BOLD THEMES. All rights reserved.